Menu

Optakt: Gørslev IF - Tårnby FF

image
Gert Hvidt Petersen
09. august 2024 kl. 07:28
I dag den 9/8-2024 Tager Tårnby FF til Gørslev, for at tage de første tre vigtige point med hjem til Vestamager.

I dag står Tårnby FF over for Gørslev IF i en ny spændende kamp. Med en historik af intense opgør mellem de to hold, er forventningerne høje.

De seneste resultater viser en blandet stime af sejre og nederlag for begge hold. Sidst de to hold mødtes, trak Tårnby FF sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-0 sejr på hjemmebane. Tidligere på sæsonen var det Gørslev IF, der havde overtaget med en 1-0 sejr. Tårnby FF formåede også at vinde 2-0 på udebane, mens Gørslev IF sejrede 3-1 i et tidligere opgør. Den sidste af de fem kampe vi har valgt at se på, vandt Tårnby FF sikkert 2-0.

Gørslev IF har tidligere vist sig som en stærk modstander, især med deres sejr over Tårnby FF. Men Tårnby FF har haft overtaget i flere af de seneste kampe, og de er opsatte på at fortsætte denne stime.

Kom og støt Tårnby FF i denne vigtige kamp på udebane og vær med til at skabe en fantastisk stemning. Lad os vise Gørslev IF, hvad vi er lavet af. Kampen spilles i dag kl. 19:00 på Gørslev Stadion.
Skulle man blive forhindret i at køre den langevej eller er skulle der være andre forhindringer, så arbejdes der bag kulisserne på at live streame kampen. For mere info her om hold øje med vores Facebook side og Instagram.

FORZA TÅRNBY FF!!

Luk