Menu

Optakt: Herlev IF - Tårnby FF 24-08-2024

image
Gert Hvidt Petersen
24. august 2024 kl. 08:00
I dag den 24/8-2024 tager Tårnby FF til Herlev: Kan de fortsætte den gode stime mod et Herlev i modvind?

I dag står Tårnby FF over for Herlev IF i endnu et spændende opgør i Danmarksserien. Når de her to hold mødes, er det altid en kamp, hvor der kan ske lidt af hvert, og den her gang bliver ingen undtagelse.

Herlev IF har desværre haft en svær start på sæsonen. De har tabt deres første to kampe, først 0-1 til Bk. Skjold og senest 2-1 til Fredensborg. Det betyder, at Herlev virkelig har noget at bevise i morgen og vil gøre alt for at få deres første sejr i sæsonen.

Tårnby FF er derimod kommet godt fra land. Først med en vigtig 0-1 sejr ude mod Gørslev IF, og så fulgte de op med en vild kamp, hvor de kom tilbage fra 0-3 i det 86. minut og fik kæmpet sig til et uafgjort 3-3 resultat. Det her er noget, der giver holdet selvtillid, og de er helt sikkert klar til at tage kampen op mod Herlev.

Når vi ser tilbage på tidligere opgør mellem de to hold, så er der noget historie. Den 6. april 2024 spillede de en tæt kamp, der endte 0-0, hvor begge hold kæmpede hårdt, men ingen formåede at score. I oktober 2023, tog Tårnby FF en flot 4-2 sejr på udebane mod Herlev. Tidligere møder har også været intense, med en 2-2 kamp i oktober 2019 og en 1-0 sejr til Tårnby FF i august samme år.

I dag handler det for Tårnby FF om at bygge videre på den gode stime, mens Herlev desperat vil forsøge at vende deres dårlige sæsonstart til noget positivt. Uanset hvad, så er der lagt op til en kamp, hvor begge hold vil give alt, de har.

Kampen spilles i dag kl. 14:00 på Herlev stadion, og vi håber at se så mange som muligt komme og støtte Tårnby FF. Det bliver spændende, og holdene vil uden tvivl kæmpe til sidste fløjt.

Vi ses i Herlev!

FORZA TÅRNBY FF!!

Luk